NOVI SUSTAV ONLINE UČENJA JEDINO U AUTOŠKOLI KORZO – Kroz novo online učenje, mi ćemo ti pomoći da što brže svladaš gradivo PPSP-a!

1. Razina-Kandidat vježba ispite i nakon svakog riješenog pitanja ima prikaz točnog odgovora što je ujedno i metoda učenja, nakon što ponavlja isti ispit sustav mu razmjesti poziciju pitanja i odgovora, tako da bi kandidat jedino moga položit ispit sa realnim znanjem, a ne da nauči (1. Pitanje odgovor A, 2. Pitanje odgovor C,… ). Sustav je tako konstruiran da kandidat može pokrenut ispit na računalu i nastavit ga rješavat na mobitelu. Ne može pokrenut ispit pa poništit da se ne vidi da je pokrenuo, administrator(autoskola) vidi svako pokretanje ispita. Također kandidat po uspješno završnom ispitu skuplja zvjezdice po kojima zna koju je cjelinu savladao a koju nije. Uz sve to ima mogućnost pregledavanja svojih starih ispita u detalje da točno vidi na koje je pitanje što odgovorio. Kandidat također može postaviti pitanje administratoru(autoškoli) kroz sustav.

2. Razina-Autoškola dodaje kandidate u sustav, može mijenjati ispite, kreirati svoje vlastite, mijenjati različite opcije te nadzire svakog korisnika koliko je zvjezdica skupio, može detaljno vidjet na kojem je pitanju pogriješio u svakom ispitu kojeg je polagao. Također ima mogućnost pregleda na kojim pitanjima se najviše griješi da poboljša svoju nastavu. Sustav omogućuje različite statistike koje autoškola koristi sa ciljem bržeg svladavanja gradiva kandidata.
Autoškola Korzo Sustav ispita