Cjenik

Početak tečaja svaka 2 tjedna

Grupna predavanja u jutarnjim i popodnevnim terminima

Cjenik –  Autoškola Korzo

 

Najveće pohvale svima iz školice, na njihovim "konjskim" živcima koje moraju imati za nas polaznike... Njihova pozitiva i vjera u nas u svakom trenutku je i vise nego nevjerojatna... Posebni su u svakom pogledu - tajnica, predavači, instruktori... Hvala vam svima od ❤, i ostanite takvi kakvi jeste, jer upravo vas to cini drugačijima od drugih i toliko odličnima...

Anita Zagorec, Bivša Polaznica (Instruktor: Dado P.)

 

 

 

 

U obuci mi je puno pomoglo što mi je instruktor savjetovao da sudjelujem u obuci na način da gledam kako drugi kandidati voze, kasnije sam puno lakše rješavala složene prometne situacije. Položila iz PRVE !!! 🙂
Iva P., -Bivša Polaznica (Instruktor: Slaven P.)
Preporucila bi autoskolu Korzo svakome bez razmisljanja! Predavanja su zanimljiva, djelatnici susretljivi i vlada nekako obiteljska atmosfera!
Ivana K., Bivša Polaznica (Instruktor: Slaven P.)
Autoškola čije vrijednosti je teško opisati riječima. Dat će sve od sebe da postanete najbolji vozač uz njihovu profesionalnost i obiteljsko ozračje.
Darija Novaković, Polaznik (Instruktor:Slaven P.)
Krenuo sam kao turist a na kraju postao dr. za volanom B kategorije. Vozio sam BMW (diesel) serije 1 zajedno sa svojim najboljim instruktorom legendom Dadom.Još jedno veliko i lijepo iskustvo u nizu uz Ivine doping bombone svih vrsta bez granica za bolju i opušteniju vožnju.Hvala puno svima. Najbolji ste! 😀
Darko Dietzman, Bivši polaznik (Instruktor:Dado P.)
Autoškola Korzo mi je jedno od najboljih iskustava u životu. Uz jednog jedinog, neponovljivog Dadu, uvijek spremnog za smijeh i zabavu i nasmijanu i prpošnu kraljicu Ivu koja je uvijek opremljena bombonima naučila sam voziti, te mi je tih 35 sati doslovno proletjelo. Da mogu sve bih to ponovila. Hvala vam na svemu, NAJBOLJI ste!
Matea Hrastovšćak, Bivši polaznik (Instruktor:Dado P.)
Preporučujem Autoškolu Korzo ! Njihov sustav e-vježbi mi je na zanimljiv način olakšao svladavanje gradiva iz prometnih propisa
Natalija S., Bivši polaznik (Instruktor:Alan M.)
Sigurno najbolja autoškola u gradu, bila mi je čast druzit se s njima svo to vrijeme. Uvijek spremni pomoc, komunikativni, zabavni. Preporucam svakako upisite se, svi instruktori radi vrhunski posao i siguran sam da ce vas odlično naučiti. Upisite se, nećete požaliti.
Adrian Miličević, Bivši polaznik (Instruktor Slaven P.)
Presretna sam sto sam isla bas u ovu autoskolu. Svi su dobri, ljubazni i uvijek spremni pomoci. Hvala na trudu i na najboljem instruktoru koji me sve naucio te uvijek bio uz mene.
Sara Brezovic, Bivši polaznik (Instruktor: Dado P.)
Genijalni predavači i instruktori!
Mihovil Moškun, Bivši polaznik (Instruktor: Dado P.)
100000* za najbolju autoskolu Imala sam srece da sam izabrala njih jer su kao prvo svi ljubazni, pozitivni, podrska svima I veliki ljudi, profesionalni i rade svoj posao kako treba! Iva je bila tu uvijek za razgovore i podrsku, instruktor Dado mi je pomogao da sve savladam bez straha i da povjerujem da mogu biti odlican vozac I da imam samopouzdanja.. Sto mi je bilo jako bitno! Ne znam sto se reci osim da su mi to bili jako lijepi dani u zivotu kojih cu se uvijek sjecati! Hvalaaaa!
Iva Rukavina, Bivši polaznik (Instruktor: Dado P.)
Ocjena je 5+! Iva i Dado su ekstra simpatični i dragi. Atmosfera u školi je odlična, ne sjećam se da sam ikada došla tamo i ne popričala sa Ivom i zasigurno nikada nisam otišla prazna želudca. Instruktora (Alexa) si nisam mogla boljeg izabrat i poželjet - drag, simpatičan, tu i tamo duhovit, strpljiv, super DJ, odlično objašnjava!

 

Tea mrgan, Bivši polaznik (Instruktor: Alex K.)

Autoškola Korzo je poznata po kvalitetnom osposobljavanju kandidata i timskom radu. Naš tim je relativno mlad pa smo uveli nove metode rada prilagođene današnjim generacijama što je dalo vrlo pozitivne rezultate. Polaznici su stalno pod nadzorom voditelja autoškole.

Galerija

Kontakt

Ul. Nikole Šebetića 2, 47000 Karlovac
Ured: 047 / 615 - 412
Ured: 091 / 4006 - 890
Direktor: 091 / 915 - 2383
korzoskola@gmail.com
}
Ponedjeljak - Petak: 8:00 - 16:00
Dodatni troškovi