Kako do vozačke dozvole

Korisne informacije za kandidate Autoškole Korzo Karlovac.

KORAK 1

Obavljanje liječničkog pregleda.
Na pregled donijeti potvrdu od obiteljskog liječnika da ne bolujete od kroničnih bolesti (povijest bolesti). Liječnička svjedodžba za obuku u autoškoli i polaganje ispita važi neograničeno, a za Policijsku upravu kod podizanja vozačke dozvole ista ne smije biti starija od 6 mjeseci.

KORAK 2

Upis u Autoškolu (za upis u autoškolu potrebno je donijeti osobnu iskaznicu i liječničko uvjerenje);

KORAK 3

Predavanja iz teoretskog dijela u trajanju od 2 tjedna (tjedan dana učenja i tjedan dana utvrđivanja naučenog) te polaganje ispita iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila.

KORAK 4

Birate željenog instruktora ili vozilo te satovi vožnje mogu početi. usporedno sa satovima vožnje slijede i predavanja iz prve pomoći u prostorijama autoskole te prijava i polaganje istog ispita.

KORAK 5

Nastava iz Upravljanja vozilom traje minimalno 35 školskih sati. Obuka i sam ispit se odvijaju u dva dijela. Prvi dio se provodi na prometnom vježbalištu (poligonu), a drugi dio ispita na javnoj cesti.

KORAK 6

Nakon položenog ispita iz vožnje, ispitivač vam uručuje uvjerenje o položenom vozačkom ispitu te slijedi izrada vaše vozačke dozvole u nadležnoj policijskoj upravi prema mjestu boravka.

Ukoliko se želite prijaviti u Autoškolu Korzo Karlovac, imate pitanja ili određenu poteškoću slobodno nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas

Autoškola Korzo je poznata po kvalitetnom osposobljavanju kandidata i timskom radu. Naš tim je relativno mlad pa smo uveli nove metode rada prilagođene današnjim generacijama što je dalo vrlo pozitivne rezultate. Polaznici su stalno pod nadzorom voditelja autoškole.

Galerija

Kontakt

Ul. Nikole Šebetića 2, 47000 Karlovac

Ured: 047 / 615 - 412
Ured: 091 / 4006 - 890
Direktor: 091 / 915 - 2383

korzoskola@gmail.com

}

Ponedjeljak - Petak: 8:00 - 16:00